Po 1. novembru čas teče hitreje

AddToAny

No, ni čisto res, vsaj z znanstvenega vidika ne. Imamo pa občutek, da to velja. Po prvem novembru začnemo že razmišljati, kam za praznike in kakšna darila bomo podarili najbližjim za vse dobre može, moški (vsaj tisti ki sledijo svetovnim trendom) se okitijo z brki, spomnimo pa se tudi na vse novoletne obljube, ki jih (ni)smo izpolnili med letom in poskušamo popraviti, kar se popraviti še da.

Tudi v podjetjih postane pestro. Srečamo se z našimi poslovnimi partnerji in strankami, izvajamo še zadnje investicije v letu, ob enem pa ne smemo pozabiti na vse naše obveznosti v podjetju.
Bližajoči se konec leta hkrati napoveduje pripravo na oddajo zaključnega računa. Torej morajo biti naše poslovne knjige urejene, dogodki evidentirani, stanja pregledana.

Ker v našem podjetju stremimo k temu, da bi našim strankam čimbolj olajšali delo in prihranili čas ter nepotrebne skrbi, smo pripravili modul Poročila.
S pomočjo teh poročil si lahko sami pripravite razne preglede in izpise, ki vam lahko služijo kot kontrola vašega poslovanja, pa tudi kot pomoč pri sestavi poslovnega načrta za naprej.